关注微信公众号

免备案网站空间虚拟主机双线空间域名查询PS数码后期
photoshop互助课堂数百G视频教程下载英语培训机构初中英语如何学随时随地聆听大师开讲/课堂
酷素材!视频教程打包下手绘教程抠图教程路径专辑photoshop cs3视频教程

积累精华再现

偶然的机会,发现了这个版块,想来已经仍掉english好久了,整理东西的时候把以前学生时代的读书笔记找了出来,
现在把一些还不错的东西与 大家分享一下!也算是给自己一个重新学习的机会吧....

短篇欣赏  NO.1

It Only Took a Minute

Don’t tell me how I had a vision
That this day would come to be
Call it luck,call it intuition
Here I am, isn’t that enough
For a little bit of reality
Fate is good,fate can be real
If you believe it’s what you feel

Oh,what a monment
When I looked into your eyes
I knew I got  the prize
Oh,baby,what a sweet surprise

It only took a minute,to let you in my life
It only took a minute,for me to realize
It only took a minute,and I knew just what to do
It only took a minute to fall in love with you

Time and time again,I’ve always been
The only one who think things through
You got a hold on me ,set me free
Who would’ve know that out of the blue

I discovered the magic of all my dreams that night
With just one look at you
I knew that ererything would be all right

瞬间
别说我是怎么幻想
这一天终会来临
算是运气,算是直觉
我就在你面前,难道还不是
一点儿现实呢
命运是福,命运可以真切
如果你相信这就是你的感觉

奥,多好的一个时刻
我望看你的双眼
我知道我已遂心如意
奥,亲爱的真是甜蜜的惊喜

只是瞬间,你就走进了我的生活
只是瞬间,我就感觉到了
只是瞬间,我就明白了我该怎么做
只是瞬间,我就爱上了你

一遍又一遍,我一直是那个
唯一反复思考的女孩
你抓住了我的心,使我获得自由
谁会料到这料不到的事

那晚我发现了我所有梦想的魔力
只须看你一眼
我就知道一切会顺利
本帖的地址:http://bbs.jcwcn.com/forum.php?mod=viewthread&tid=44827
跟着教程做一遍,做完的图要到这里评论交作业,教程有看不懂的地方,可以在贴子下面评论
酷素材
短篇欣赏 NO.2

The Valediction

If we must part,
Then let it be like this,
Not heart on heart,
Not with the useless anguish of a kiss;
But touch my hand and say:
"Until tomorrow or some other day."
If we must part.

Words are so weak
When love hath been so strong,
Let silence speak:
"Life is a little while,and love is long;
A time to sow and reap,
And after harvest a long time to sleep"
But words are weak.

离  别

如果我们必须分离,
那么分离应该是这样:
不用两心相惜,
不要吻别的无用惆怅;
但是,请握着我的手坦言:
等到明天,等到某一天,
如果我们必须分离。

爱一向坚强,
言辞却软弱无力,
让沉默发言:
“生命短暂,爱情长久;