关注微信公众号

免备案网站空间虚拟主机双线空间域名查询PS数码后期
photoshop互助课堂数百G视频教程下载英语培训机构初中英语如何学随时随地聆听大师开讲/课堂
酷素材!视频教程打包下手绘教程抠图教程路径专辑photoshop cs3视频教程

每天一句英语,让你三个月成为英语通24(在工作单位二)

好长时间没人顶了!!!不行大家发发意见啊,共同学习嘛!!!!!!!!!!!!!!!
Our boss has been canned. *俚语。
Our boss has been sacked. *俚语。
Please staple these together. 请把这个订在一起。*stapler 是名词,“订书器”。 staple为动词,“订在一起”。
Would you copy these papers? 能帮我复印一下这份材料吗?
This copy machine doesn't work. 复印机有毛病了。
This copy machine isn't working.
This copier is broken. (这台复印机坏了。)
I think it ran out of paper. 我想复印机是没纸了。run out“用完”。
I think it's out of paper.
付款截止到什么时候?
When is this due? *due“已到付款截止日期”。
When do I have to pay this by?
When is the last day I can pay for this?
How long is the pay period?
When is the pay period over?
When does this have to be finished by?
It's due on the thirtieth. 付款日期截止到30号。
Let's take a break. (我们休息一会儿吧。)
Yes, let's. (好吧,休息一会儿吧。)
Let's take a break, shall we?
Shall we take a break. (我们休息一会儿吗?)
能帮我倒杯咖啡吗?
Get me a cup of coffee, will you? *用于上级对下级。
Would you bring me a cup of coffee? (能麻烦您帮我倒杯咖啡吗?) *这种说法要礼貌得多。
Would you like some coffee? 您想喝杯咖啡吗?
Would you care for some coffee? *比较有礼貌的说法。
Do you want some coffee?
How about some coffee?
That would be great.那真是太好了。用于回答别人的邀请和建议。
That would be perfect.
That would hit the spot.
That would be grand. *比较旧的说法。
It's almost lunchtime. 快到午饭时间了。
It's almost time for lunch.
We took an hour lunch break. 我们有1小时的午休时间。
Where were you? (你去哪儿了?)
We took an hour lunch break. (我们有1小时的午休时间。)
Let's get started. 我们开始吧。
Let's begin! *用于任何场合。
Here we go.
Let's get down to business. *谈生意进入正题时使用。
Let's get down to work. (我们开始工作吧。)
现在我不能放下这个工作。
I can't leave this job at the moment.
Let's take a vacation soon. (我们马上休假吧。)
I'm tied up at the moment.
I'm too busy to bother with such details. 我太忙了,顾不上那么琐碎的事。*detail“细小的,零碎的”。
我忙得四脚朝天。
I'm so busy, I'd really appreciate any help I could get.
本帖的地址:http://bbs.jcwcn.com/forum.php?mod=viewthread&tid=123162
跟着教程做一遍,做完的图要到这里评论交作业,教程有看不懂的地方,可以在贴子下面评论
酷素材
楼主是超人

说的非常好

很好哦。。。

酷素材
LZ真是人才

酷素材
学习了。。。

难得一见的好帖

说的非常好

很好哦。。。

教程网我挺你